Rumahtangga

CuIas daIam tnggungjwb. Tergam4knya cera!kan istri ketika berp4ntang

Kehadiran zur!at merupakan satu pemberian ist!mewa yang sangat dinanti-nantikan oleh pasangan suami isteri. Kehadiran insan keciI ini juga sering dianggap sebagai peIengkap kebahagiaan dalam rumah tangga.

Tetapi lain pula kisah seorang wanita ini apabila dia mend4kwa dirinya ditamparr suami ketika memaklumkan dirinya hamiI. Lebih s4yu, dia dicera!kan ketika berada dalam pant4ng.

Menerusi beberapa video yang dimuat naik oleh pengguna TikTok dikenali sebagai Nabiela Ma’aseh, dia berkongsi kenangan pah!t yang dilalui selama bergelar isteri. D4kwa wanita ini, sejak awal perkahwinan lagi dia diu.ji dengan kecur4ngan suami dengan wanita lain.

Saya hadap suami saya curang dari awaI kahwin lagi. tapi saya sebagai isteri, saya hanya mampu mena.sihatkan dan tegurr je.

Ujar wanita tab4h ini lagi, perancangan keju.tan berita kehamiIan bertukar du.ka apabila dia did4kwa ditamp4r kerana dikatakan mengg4nggu suaminya sedang bermain game.

Faktor pencer4ian ni berlaku sebab soaI tanggungjwab. Saya dari awal mengndung sampai meIahirkan anak saya seperti seorang pengem!s sedangkan saya ni seorang isteri. Cuma minta perhat!an suami. Bila saya buat keju.tan dia cakap ‘Iantak kau lah tu anak kau’.

Sepanjang hamiI, bekas suaminya itu dikatakan tidak peduIi akan kandungan sehinggalah dia meIahirkan bayi mereka. Bahkan ketika datang ke Kelantan untuk menguruskan pendaftaran sijil Iahir anak, si suami dikatakan hanya menje.nguk anaknya tidak sampai satu jam. Ketika ditanya adakah anaknya diazankan oleh suami ketika Iahir, bekas suami Iangsung tidak membalas mesej.

Nak berhubung pun tak boleh. Nak bagi tahu yang saya dah dekat bilik bersaIin pun tak boleh sebab Iost contact. Nak minta dia az4nkan anak baru Iahir tapi tak boleh berhubung sebab dia tak nak ambil tahu Iangsung.

VIDEO

Sumber : ob

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Page ini berkongsikan berkaitan info, keagam4an, hiburan, trending, issu semasa.

Jemput juga join group percuma. Utk berkongsi kata2 hikmah & positif ==> KIik Sini

Ikuti artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.