Rumahtangga

Tak boleh brain suami dia, mujurlah panjang umur tak m4ti dalam keadaan maksi4t. Kalaula kena str0ke time tengah berz1na tak dapat nak bay4ngkan…

Indah betul rumahtangga aku, kadang – kadang aku terfikir, apalah yang aku buat sampai aku layak dapat suami macam ni. 6 oktober yang lepas, suami aku str0ke dan hujung tahun 2020, tiba – tiba kawan lama aku contact, dia ceritakan segalanya tentang suami syurgaku.. #Foto sekadar hiasan. AssalamuaIaikum. Nama aku Seri, umur 27. Suami aku…

Rumahtangga

Langit Tak SeIaIu Cerah. Aku Saja ExpIore Hp K. Tapi Kalini Rasa Nak Bukak EmaiI. AIIah Mengvcap Panjang Aku…

AssalamuaIaikum. Nama aku Seri, umur 27. Suami ku K, umur 30. Sudah kahwin hampir 3 tahun (Mac 2018) tapi masih belum ada anak. Aku keje bisnes dari rumah je. lncome sesedap rasa boleh la nak manjakan diri sendiri. K pulak kakitangan keraj4an. Keje office hour. Gaji boleh tahan. kitorang takde masalah kewangan walaupun c0vld ni…

Rumahtangga

Bayangkan aku balik reh4t tu hanya ada masa lebih kurang sejam saja. BaIik kerj4 dah pen4t,cbini pulak tak mas4k.

Gambar diatas sekadar hiasan. AssalamuaIaikum warga KRT. Tujuan aku post cerita aku ni aku nak minta pendapat atau pandangan dari pihak suami. Straight to the point lah kan. Apa pan.dangan korang kalau isteri korang semakin maIas dan lebih kurang saja dengan korang? Ok lah aku cerita jgk lah kalau tidak ramai pulak yang keccam. Aku…