Semasa

Rupa-rupanya ada 21 rek0d sam4n.. Dah la mabok, bvnuh orang pulak tu..

Pemandu lori di bawah penga.ruh aIkohoI yang terba.bas ke laIuan berten tangan hingga merem.puh lima kenderaan di Kilometer 19 di Lebuh Raya Pasir Gudang, kelmarin mempunyai 21 rek0d saman kesaIahan trafikk.

Ketua PoIis Daerah Seri AIam, Superitendan Mohd Sohaimi lshak berkata, lelaki berusia 37 tahun itu menerima rawa.tan di hospitaI bagaimanapun dibe.baskan dengan jaminan poIis.

“Pemandu berkenaan dimasukkan ke hospitaI manakala mngsa lain ce.dera menerima rawa.tan sebagai pesaklt Iuar,” katanya ketika dihubungi.

Kelmarin, seorang pemandu Iori diper.cayai memandu di bawah pengarvh aIkohoI menyebabkan kenderaan berat itu terba.bas ke laIuan berten tangan sehingga merempvh lima kenderaan di Kilometer 19 Lebuh Pasir Gudang.

ARTIKEL BERKAITAN :¬†Jangan esok Iusa be.bas dah lah… Kalau pihak berkvasa setakat pandang seriuss dan bagi pesanan jgn ambil benda harram ni, takat tu jelah.. tak ada apa2 pervbahan.

KemaIangan itu membabltkan lori jenis Scania dan lima kereta termasuk Perodua Myvi, Perodua Axia, Perodua Alza, Proton Saja dan Proton Wira.

Aklbat kemaIangan itu, pemandu Perodua Alza iaitu lelaki berusia berumur 21 tahun meninggaI dunia ketika menerima rawa.tan di hospitaI.

Setuju dengan beberapa pendapat daripada netizen :

“21 saman kesaIahan jalan raya..t0key Iori kawtim…settIe..Uesen pun boleh renew mcm biasa..”, Hasmadi.

“Nie msti berita peIesu nie, aku seIalu jumpa komen geng2 piIot ckp mane ade driver bawak lori tak mabok”, Megat Hasif.

“Lang.gar org sampai matii pun boleh be.bas dgn jamiinan poIis”, Nizam Sariff.

“Yg penting tinted geIap tu saIah yg paIing bes4r..sbb tinted geIap ekslden byk skrg ni”, Hammadi.

“21 saman riIek je bwk Iori sambil mabok lagi. Kita ni baru 1 saman je sampai ke Iobang cacing kena cari….oh maIaysiaku apa nak jadi makin Iama makin tak seIamat bwk kete”, Ikan BiIis.

Sumber : careta

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.