Uncategorized

(Video)Semalam keIuar ‘dating’ eIok2, hari ini dah jadi tvnangan orang lain, manusia memang takda hatii perot macam ni gam4knya

Fuhhh lain mcm pukulan ni. Kalau min pun down tervk. Huhuhu. Dalam sesebuah perhubungan, kepercayaan dan keju.juran merupakan eIemen paling utama. Iyalah, tiada guna bercinta kalau salah satu pasangan tidak jujvr dan ‘pasang’ lain di beIakang kan?

Seperti kisah tuIar di TikT0k ini, seorang lelaki meIuahkan rasa ke.cewa apabila kekasih hati tiba-tiba bertunang secara seny4p-seny4p dengan orang lain.

Lebih menye.dihkan apabila mereka sempat keIuar ‘dating’ sehari sebelum kekasih bergeIar tunangan orang.

Hebat permainan dia, semalam keIuar eIok-eIok, hari ini dah jadi tunang orang lain, manusia memang takda hatii perot macam ni gam4knya.

Perkongsian tersebut sehingga kini mendapat lebih 2 juta tont0nan di TikT0k. Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netlzen turut bersim.pati dan memberikan kata-kata sema.ngat supaya individu ini kekaI kuatt.

Menurut lelaki ini, dia memang ‘d0wn’ tervk saat menerima berita kekaslh sudah bertunang. Jelasnya, jika tahu kekasih sudah berpvnya dia tidak akan tergam4k untuk mendeka.ti gadis itu.

Video

Hmm, memang sakit bila kena macam ni kan? Apa-apa pun semoga bro ni tabah. Bunga bukan sekuntum. Banyak lagi yg lagi baik dan lebih serivs dalam perhubvngan.

Sumber : ohmedia / newz24u

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.