Viral/Trending

[Video]’Tak Pernah Dibuat Orang.TakTahu Nak Mar4h Ke Nak GeIak” Aduhai Jirannn Pun

Selalunya bila duduk rumah teres ni, kalau nak jemur baju dekat pagar rumah tu bere.but jugalah dengan jiran sebelah kan? Maklumlah pagar k0ngsi…

Tapi menerusi video yang dikongsikan oleh seorang wanita di TikTok ni lain pula…

Menerusi video yang dikongsikan, wanita ini mengatakan yang dia baru pulang dari Lumut, tapi bila sampai ke rumahnya, dia terke.jut bila lihat pagar depan rumahnya penuh dengan kain jemuran.

Bukan sahaja rumahnya yang kena, empat rumah lain yang letak bersebelahannya juga turut penuh dengan kain baju yang dijemur! Apa cerita ni?

Rupanya, jiran selang empat buah rumah darinya telah tumpang sidai baju-baju yang dibasuhnya di pagar-pagar rumah ini.

Di ruangan komen, wanita ini memberitahu yang jirannya itu telah datang mengutip bajunya sejurus selepas dia melihat kereta sampai.

Ingatkan jiran sebelah, rupanya jiran empat buah rumah. Rumah dia dekat cornet lot. Jauh betul dia sidai. Rumah ada orang pun habis dia sidainya sekali. Tengok kereta sampai laju dia kutip.”

Memuat naik satu lagi video, wanita ini telah menujukkan jarak rumahnya dengan jiran yang tumpang sidai baju di pagarnya. Memang nam.pak agak javh. Namun wanita ini menjelaskan yang dia tak ma.rah pun cuma speechless.

Rata-rata netizen yang melihat video ini turut terhi.bur dan pada masa sama ada juga yang husnuzon dengan mengatakan mungkin jirannya itu nak buat macam ada orang dekat rumah sebab nak elak dari rumah dimasuki pen.curi.

Hahaha, betullah macam-macam kere.nah hidvp berjiran ni.

Sumber : lobakmerah

Admin tidak bertanggungjawab ke atas komen yg tidak relevan dan mengundang kekecaman. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.