Selebriti/Artis

ComeInya Ayash. ‘Ayash Senyum Dekat Siapa Tu’ MajIis Tahnik & CukurJambul Ayash Affan Serba Putlh! Sderhana Tapi Merlah

Genap 100 hari pemer.gian Sarah, peIawak dan usahawan berjaya Shuib Sepahtu mengadakan majIis tahIil untuk ar.wah malah dalam masa yang sama turut mengadakan majIis tahnik dan cukur jambuI anak bongsunya, Ayash Affan.

Ayash yang kini sudah berusia tiga bulan itu diraikan dengan majlis penuh sederhana tetapi meriah oleh Shuib sekeluarga.

Menerusi Instagram Sarah, beberapa keping gambar ketika majlis berlangsung turut dimuat naik sebagai tanda kenangan. Namun menariknya, sekeping gambar Shuib bersama Ayash yang sedang tersenyum manis menjadi perhatian warganet.

Malah Shuib turut sama berkongsi gambar Ayash tersenyum manis di sisi bapanya.

“Ayash senyum dekat siapa tu sebelah daddy sayang.

“AlhamduliIIah Syukur Ya AIIah. AIIah maha tahu di atas segalanya. Amin ya Rab,” tulis Shuib di Instagramnya.

 

Menerusi perkongsian di laman Instagram milik ar.wah, dapat dilihat dewan tersebut dipenuhi dengan dekorasi bunga melur dan belon selain mini pelamin untuk sesi bergambar.

Meskipun dilakukan pada saat akhirnya menurut kata Shuib di Insta Storynya, namun persiapan begitu Iancar hingga ke akhlr majlis.

Memilih tema warna putih kebiru-biruan, dekorasi cantik tersergam indah. Bahkan Shuib dan keempat-empat anaknya, Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8 dan Ariq Matin, 6 turut mengenakan pakaian serba putih.

“Perasaan saya dia ada saja”

“Hari ni genap 100 hari pemer.gian dia. Anak-anak okay cuma sesekali cakap mak mereka dah tiada. Kalau saya pula memang rindu. Perasaan itu masih tak boleh ‘move on’ dan senang menangis apabila teringat dia.

“Kalau ikutkan saya ini jenis yang kenal diri sendiri dan penuh dengan m0tivasi sebab selalu bagi cera.mah sana sini.

“Tapi apabila ini terjadi, ia terlalu cepat dan memang ambil masa nak terima. Saya cuba nak move on tapi perasaan saya dia ada saja. Tengok anak-anak, ingat dia,” katanya berkongsi.

Malah kata Shuib dia kini juga kurang selera makan sehinggakan badannya kini semakin su.sut.

Masya-AIIah. Moga jadi anak2 yg soIeh dan soIehah. Aminn

Sumber : pa&ma

Admin tidak bertanggungjawab ke atas komen yg tidak relevan dan mengundang kekecaman. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.