Hiburan Semasa

Kan dah kena t4ngkap.. Buat lagi benda peIik2 kat MaIaysia.

Subang Jaya : Tind4kan seorang lelaki w4rga asing mencer0boh ke Iandasan Stesen Transit Aliran Ringan (LRT) Alam Megah, di sini, menyebabkan sistem pengangkutan awam berkenaan tergendala, semalam.

Ketua P0lis Daerah Subang Jaya Asisten Komisioner Abd Khalid Othman berkata, kejadian itu disedari seorang angg0ta p0lis bantuan yang bertug4s di stesen berkenaan kira-kira jam 2 petang.

“Peng4du (angg0ta p0lis bantuan berkenaan) menahan svspek iaitu seorang lelaki w4rga BangIadesh berusia 24 tahun selepas dia mencer0boh masuk ke landasan LRT terbabit.

“Difahamkan svspek bert!ndak sedemikian kerana mahu mengambil gambar di atas trek Iandasan berkenaan,” katanya ketika dihubungi, hari ini.

Abd Khalid berkata, t!ndakan lelaki itu menga.kibatkan sistem LRT terg4nggu dan terh3nti selama lima minit.

“Svspek ditahan semula oleh pihak p0lis untuk s!asatan lanjut mengikut Seksyen 447 Kanun Kes3ksaan dan Seksyen 6(1)(c) Akt4 Imigresen 1959/63.

“Svspek direm4n selama tiga hari untuk s!asatan lanjut,” katanya.

Ini antara komen netizen yang mencuit hati. Macam biasalah ada yang bersimpati dan ada yang gerram

Nur Dahlia ~ Kesian, dia ingat Irt tu macam rail keretapi tempat dia kot boleh buat video tiktok

Haysaf Min Ai ~ Antaq blk bngla..mnyusahkn org mlaysia jeee

Rosli Bin Andalan Liee ~ Usir je baIik ke Negara asalnya menyus4hkan je

Chie Thie ~ Kesian nak buat kat rail, bolehlah baIik negara asaI. Nak buat scene mcm SRK boleh balik

Muhamad Wahab ~ Jangan marrah dia.saudara kita

Faizal Fzlgun ~ Ye ingat krtapi kt sini boleh l0mpat cm kt bgla juga kut..duk atas

Hailah… Macam-macam kamu ni bang dash oi.. Lain kali tanya dulu kawan2 yang dah lama tinggal kat MaIaysia ni mcm mana budaya MaIaysia..

Sumber : hm

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Page ini berkongsikan berkaitan info, keagam4an, hiburan, trending, issu semasa DaIam dan Luarr neg4ra.

Jemput juga join group percuma. Utk berkongsi kata2 hikmah & positif ==> JOIN GROUP

Ikuti artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.