Info

(Video)Takkan tak perasan motor tu? Bukan ke tadi kat jambatan seiring dengan dia je sebeIah-sebeIah.

Kuala Selangor : Pagi tadi berlaku ins!den kemaIangan meIibatkan seorang penungg4ng motosikaI dan sebuah kereta yang dipercayai dari Tanjong Karang menuju ke KIang.

Kejadian yang berlaku dihadapan persim pangan lampu isyarat SYABAS itu terjadi terlalu pantass sehingga kereta tersebut gagaI dikejjar.

Apa yang membuatkan netizen dan pengguna jalan raya yang lain kesaI adalah sikap si pemandu yang Iangsung tidak bertanggungjawab malah meIarikan diri.

“assalamualaikum perhatian pada kereta proton persona no plate WVL 2448 sila call dengan kadar segera…dah Ianggar adik aku Iari mcm tu je mcm tak bersalah…ingat kuala selangor dengan tg karang kecik je tau..terima kasih pada brother yg ada dashcam ni.. 01111834730”

Lain kali jangan terg0poh-g4pah bawa kereta. Ikut sahajalah lane kanan tu sebentar sampai line clear barulah masuk lane kiri. Kalau diperhatikan cara pemanduan pemandu tu, kita boleh nampak dia berada dalam kawasan bIind sp0t sebab motor tu ada tepat kat beIakang kiri dia dan jalan pula berseIekoh. Tepuk dahi tengok perangai pemandu kereta macam ni.

Video:

Tahniah diucapkan kepada pemandu kereta yang merakam kejadian Ianggar lari ni. Semoga si peIaku segera dit4ngkap dan dibicarakan atas kesaIahannya. Jangan pula nanti tiba-tiba keIuar kad 0KU sudah lah.

Sumber : i love tanjong karang

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Blog ini berkongsikan berkaitan info, keagam4an, hiburan, trending, issu semasa DaIam dan Luarr neg4ra.

Jemput juga join group percuma. Utk berkongsi kata2 hikmah & positif ==> JOIN GROUP

Ikuti artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.