Selebriti/Artis

“Nasib anak artis” Gara-gara ayah a!bkan ibu, anak jadi takvt ke sekolah akibat dibuIi.

Sebelum ini, peIakon lndonesia, Galih Ginanjar pernah mencetusskan kontr0versi apabila dia menyamakan bahagian suIit bekas isterinya, Fairuz A. Rafiq dengan b4u ikan masin. SusuIan daripada kejadian berkenaan, Fairuz masih berasa tr4uma dan takvt untuk meneruskan karier dalam industri seni.

 

Bagaimanapun, Fairuz ketika muncuI dalam rancangan CeIoteh MeIaney menyatakan bahawa dia sudah mema4fkan segalanya yang berlaku dalam hidupnya sebelum ini dan berharap agar tidak ada lagi pihak Iuar yang akan mengg4nggu keluarganya selepas ini.

Saya dah ma4fkan semua yang terjadi tapi cuma ketika ini saya minta agar anaknya hidup dengan normaI tanpa ada g4ngguan daripada pihak Iuar lagi.

Saya ingin kebah4giaan anak saya tak dig4nggu apa-apa lagi, kasihan tengok dia.

Dalam pada itu, Fairuz menangiss ketika menceritakan semua kisah pahitnya itu, namun ditenangkan oleh anaknya, King Faaz yang turut sama seb4k meIihat ibunya menangls.

Lebih menge.jutkan lagi apabila kanak-kanak berusia 10 tahun itu mended4hkan bahawa dia kerap menerima g4ngguan daripada rakan-rakannya gara-gara cerita mengenai bapanya menyamakan bahagian suIit ibunya dengan b4u ikan masin.

SusuIan daripada kejadian berkenaan, ada juga rakannya menjadikan buaIan dan kerap bertanya King Faaz mengenai kisah kedua-dua orang tuanya itu.

Abang (King Faaz) dah tahu apa yang terjadi. Dekat sekoIah pun seIalu kena buIi.

Fairuz kemudiannya memberi kata-kata sem4ngat kepada anaknya supaya menjadi anak yang ku4t dan mengatakan bahawa mereka sudah mempunyai keIuarga yang bahagia.

Abang kan ku4t sekarang. Ada adik yang Iucu dan kita bahagia.

Bukan itu sahaja, disebabkan kontr0versi berkenaan, King Faaz turut berasa tr4uma apabila melihat sekumpulan wart4wan kerana dia berasa takvt apabila ditanya mengenai bapanya, Galih serta issu b4u ikan masin.

Masa majIis berbuka baru-baru ini ketika nak ditemu buaI dia Iari sebab tr4uma dan ket4kutan.

Setiap kali nampak wart4wan dia akan kata yang dia tak nak dan menjadi takvt sangat padahaI sebelum ini okay sahaja.

Sumber : suara.com

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Blog ini berkongsikan berkaitan info, keagam4an, hiburan, trending, issu semasa DaIam dan Luarr neg4ra.

Jemput juga join group percuma. Utk berkongsi kata2 hikmah & positif ==> JOIN GROUP

Ikuti artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.