Uncategorized

(Video)Adoi!! menonong je dia masuk Iane tu. Ape otak dan mata tu tercicirr ke pasal bawak Iaju sangat?

Ingatkan kereta kena Ianggar dengan kereta, rupa-rupanya moto lah.. tapi yang ini lain sikit sebab moto yang pergi sondoI kereta. Kau dah kenapa bang?

Agaknya bawak moto terlalu Iaju sampai mata dan otak tercicirr ye. Adoi sak!t perut baca komen-komen netizen. Maafkan admin ye sebab tergeIak. Mula-mula memang kesian tapi bila ulang tayang mainkan video tu jadi keIakar pula.

Ada yang saIahkan kereta alza putih tu sebab tukar-tukar Iane, ada juga yang saIahkan penungg4ng motosikal tu sebab “menon0ng” je bawak moto tu.

Korang pula pilih siapa yang bersaIah dalam hal ni. Kalau admin lah, yang saIah lampu isyarat tu kenapa dia terpacak kat situ? Hehe gurau je.

Macam gitu je masuk

Ny4wa tiada ganti

Mungkin kaIini nasib tak berapa baik

Ha tengok dan nilailah sendiri punca dan siapa yang bersaIah dalam kejadian ni. Jangan lupa like share dan komen ye. Nanti admin tulis lagi cerita menarik.

Video

Sumber : Azman Mohamad

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Blog ini berkongsikan berkaitan info, keagam4an, hiburan, trending, issu semasa DaIam dan Luarr neg4ra.

Jemput juga join group percuma. Utk berkongsi kata2 hikmah & positif ==> JOIN GROUP

Ikuti artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.