Info

(Video) parking lot rvntuh, habis kereta terjvnam. Kejadian berlaku sekelip mata

Petang tadi tuIar sebuah klip video mengenai kejadian tanah rvntuh di sebuah penempatan dipercayai berlaku dia seri kembangan. Kejadian berlaku sangat pantas dan menger!kan.

Kejadian sempat dirakam sebelum berlakunya runtvhan. Sebanyak 5 buah kenderaan dikenal pasti telah terjvnam kedalam longkang rentetan dari runtvhan terbabit.

Didalam rakaman tersebut dilihat beberapa orang sedang memerhatikan retakan jalan raya pada bahagian parking lot sebelum seorang wanita yang juga perakam menjerlt supaya mereka Iari menyelamatkan diri.

“Nasib baik sempat cabut kalau tidak tak pasal-pasal melayang ny4wa”. Netizen mula mempersoalkan beberapa perkara seperti sistem perparitan dan saliran yang gagaI. Tidak kurang juga ada yang menyaIahkan majlis perbandaran kerana tidak memantau keselamatan penduduk.

Semoga m4ngsa ker0sakan kereta bertabah dengan dug4an ini. Harap-harap pemilik kenderaan tu dah tambah insurans perils. Jadi tak adalah kusut sangat kepala memikirka kos yang bakal dibelanjakan untuk kos baikpulih kenderaan nanti. Mari saksikan rakaman video tersebut.

Video:

Antara komen2 netlzen berdasarkan kejadlan tersebut :

Rasanya pihak terlibat perlu teliti dan ambil tindakan segera. Ser4m pula bila terbayang apartment yang tinggi bertingkat-tingkat tu yang roboh. Minta-minta dijauhkan. Tengok video ini sahaja dah buatkan hati tak tenang nak tidur.

Sumber : fb kensomuse

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB pageĀ Kisah Panass

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.