Info

(Video)Pakcik ‘Terajangg’ Budak-budak Sebab Ganggu Jema4h Dlm Masj!d Undng Kec4man

Issu berkaitan kanak-kanak bis!ng atau main di masj!d dan surau ini dah berIaku sejak dari dulu lagi. Baru-baru ni, tuIar sebuah video yang menunjukkan seorang pakcik ‘terajangg’ kanak-kanak di surau kerana dipercayai ‘bis!ng’, ganggu jema4h lain.

Menerusi video yang dimuat naik di Faceb0ok Shahrul Hisham, korang boleh tengok sendiri bagaimana kanak-kanak tersebut diIayan oleh pakcik itu.

Shahrul Hisham meIuahkan rasa sed!h akan tind4kan pakcik tersebut kerana mungkin disebabkan tind4kan itu, generasi muda tak nak lagi menje.jakkan kaki ke surau dan masj!d.

Netizen yang menonton video ini semuanya geramm akan tind4kan pakcik tersebut. Sampai hati seorang ahli masj!d sanggup memperIakukan kanak-kanak sebegitu rupa. Tak kesian ke?

Semoga perkara macam ni tak terjadi lagi lah ye. Dah sangat bagus bila kanak-kanak datang masj!d atau surau. Kalau akan datang tak ada budak-budak yang datang, jangan saIahkan mereka, tapi saIahkan orang-orang dewasa yang tak boleh nak tunjukkan contoh yang baik.

Sumber : ohmedia via infoslikemedia

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Page ini berkongsikan berkaitan info, keagam4an, hiburan, trending, issu semasa.

Jemput juga join group percuma. Utk berkongsi kata2 hikmah & positif ==> KIik Sini

Ikuti artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.