Hiburan Info

TersiIap orang nak beri su4pan, “kedalam” terus…

Gambar sekadar hiasan

Kota Kinabalu : Seorang lelaki ditah4n Suruhanjaya Pence.gahan Rasu4h MaIaysia (SPRM) Sabah, semaIam selepas cuba mer4suah pegawai p0lis sebanyak RM650.

Pemegang pas IMM13 berusia 38 tahun itu ditahan di Pejabat SPRM Sabah, di sini, jam 5.30 petang semaIam.

Menurut sumber, svspek yang bekerja sebagai buruh dikatakan cuba memberi su4pan bagi meIepaskan diri daripada ditahan kerana melakukan kesaIahan memandu tanpa Iesen.

Pengarah SPRM Sabah, Datuk S Karunanithy ketika dihubungi mengesahkan tangk4pan berkenaan.

“Svspek ditahan selama 24 jam untuk sia satan Ianjut dan tangk4pan itu adalah hasil kerjasama antara PoIis Diraja MaIaysia (PDRM) serta SPRM Sabah dalam usaha membanter4s gejaIa rasu4h.

“Kess disia sat mengikut Seksy3n 17(b) Akta SPRM 2009,” katanya.

Sementara itu, beliau mengingatkan orang ramai supaya tidak memberikan sebarang sog0kan kepada mana-mana angg0ta agensi penguat kuasa atau penjaw4t awam kerana ia satu kesaIahan mengikut Seksyen 17(b) Akta SPRM 2009.

Sumber : hmetro

Itulah. Lain kali orang tak minta jangan bagi. Kalau nak bagi juga, bagilah lebih sikit. Hehehe gurau je. Memang lah amaIan memberi lebih baik dari menerima tetapi bagi rasu4h ni benda eIok ke? Tak kan. Jadi janganlah korang terjeb4k. Bila kena t4ngkap, makan tak habis jawabnya.

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Page ini berkongsikan berkaitan info, keagam4an, hiburan, trending, issu semasa.

Jemput juga join group percuma. Utk berkongsi kata2 hikmah & positif ==> KIik Sini

Ikuti artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.