Keluarga

AIIahuakbar. Sampainya h4ti ker4t mak sendiri jadi 15 bhagian hanya kerana harta!

15 Pot0ngan

Gambar di atas sekadar hiasan

Parit Buntar : PoIis menah4n seorang lelaki berusia 42 tahun susuIan penemuan 15 pot0ngan daging menyerupai angg0ta bad4n manvsia dalam tangki kumb4han di sebuah rumah di Taman Kerian, di sini, pada Sabtu.

Ketua PoIis Perak, Datuk Mior Faridalatrash Wahid berkata, terdahulu kira-kira jam 3.30 petang, pihaknya menerima Iaporan mengenai kej4dian itu sebelum sepasukan angg0ta dari bahagian sia satan jen4yah dibantu Unit F0rensik Ibu Pejabat Kontinjen (IPK) Perak segera dikej4rkan ke l0kasi kej4dian.

 

          

“Svspek kini ditahan dan kess disia sat di bawah Seksy3n 302 Kanun Keseks4an,” katanya.

Kejadian yang menggemp4rkan ini telah menarik perhatian netizen yang amat terkejvt dengan tind4kan anak yang tergam4k menge.rat ibu kandungnya itu.

“AstaghfiruIIah hal adzim.. NauzubiIIah minzalik…. Semoga PeIaku di azab yg lebih kejjam mau didunia dan di Ner4ka..” – Raizu

“Kita ni Klau nak ada harta cari sendiri. Bukan mengharapkan harta orang tua. Nampk sangat KO maIas kerja, harap orang tua je. Dasar anak yg tak mengenang budi. Kau patut bersyukvr di Iahir kn di dunia ini. Tapi ra.cun yg kau balas dgan ibu yg meIahirkan kau dgan kudrat tenaga dgan hujung ny4wa ibu kau.” – Ely

“Sampai betul hati mu anak. Masa kau ke.rat ibu mu, apa lah perasan kamu masa tu. Gembira sy4itan tengok, apa lah juga peras4an ibu mu masa tu. Ya AIIah. Kalau di fikir mahu gila ya. S3dih nya. banyak2 d0a kawan2, untuk anak kita..” – Fira

“Ni lah berIaku di akhlr zaman manusia akan g4duh sesama k4um. Dan akan berIaku perbunvhan Antara saudara mara dan saudara sendiri. Hanya yang ku4t Iman nya tidak akan berbuat sedemikian nya. AIIahuakbar SubhanaIIah” – Gagak

“lately, byk dgr kess tentang harta pusaka. Berg4duh sna sni,sedihhhh. Adik beradik tu, sedar4h sedaging semak sebapak. Takotnya. Semoga AIIah Taala Iindungiku dr perkara² mcm nie. Tak dpt harta pon tak pelah” – Fatima

Sumber : hm

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Page ini berkongsikan berkaitan info, keagam4an, hiburan, trending, issu semasa DaIam dan Luarr neg4ra.

Jemput juga join group percuma. Utk berkongsi kata2 hikmah & positif ==> JOIN GROUP

Ikuti artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.