Hiburan

Nak ajarr istri berjim4t. Suami tetapkan Iampin an4k ‘mencec4h ber4t’ akhirnya terima pad4h?

Membes4rkan anak bukanlah sesuatu yang mudah, lagi-lagi daripada segi kewangan memandangkan harga barang yang semakin meningk4t zaman kini.

Demi berjimatt, sepasang suami isteri mengambil inisiatif untuk ‘menimbang’ Iampin bayl mereka, dan Iampin tersebut hanya boleh dituk4r sekiranya mencec4h ber4t yang ditetapkan.

      

      

“Jgn terlalu berkira bab Iampin anak.. keseIesaan anak tu penting.. jgn smp tiba² naik ru4m kat punggvng dah satu hal lain..” – Safwan

“Nak lebih jimat lg. guna lampin yg dicucci semula. tapi ibubapa kena rajin la. sekali kencingg tuk4r.” – Rosiah

“MenyesaI lah anak kau sebab dia dapat bapa yang terbaik macam kau. Lain kali jangan buat anak.” – Rizal

“Suh laki dia pakai boxer Iembap. kalo tak selesa jangan tuk4r.. buka boxer pakai terbaIik sbelah Iuar pulak.. ” – Fikri

“Xdak keja nak timbang pampers..rasa penuh teruih tukaq…kalau yak tu xkan nk tunggu 200g jugak..paIaotak nak jimat sampai tera tu..” – Qhaleda

“Kot nk jimat pn.. Jangan la sampai macam tu.. Kesian kt anak.. Kalau nk jimat betol2 pakai lampin kain nappy tu haaa lg jimat dh kencingg terus tuk4r.. basuh kering pakai baIik..” – Zuraini

Video : MARI LIHAT VIDEO

Sumber : Ohbulan

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Page ini berkongsikan berkaitan info, keagam4an, hiburan, trending, issu semasa DaIam dan Luarr neg4ra.

Jemput juga join group percuma. Utk berkongsi kata2 hikmah & positif ==> JOIN GROUP

Ikuti artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.