Uncategorized

AstghfiruIIah…sampai mcm tu sekali suami dia buat isteri dia.

Gambar sekadar hiasan sahaja

TuIar di media sosial apabila seorang pengguna Twitter @kingarep ada memuat naik sebuah t4ngkap layar mengenai luahan isi hati seorang isteri yang dianlaya suaminya ketika berada dalam pant4ng selepas bersaIin.

Kata wanita yang tidak dided4hkan namanya itu, dia berada dalam keadaan p4ntang 20 hari dan sering dip4ksa untuk melakukan hubvngan int1m oleh suaminya. Tambahnya lagi, dar4h nif4s masih belum kering dan Iuka bahagian dalam kes4n meIahirkan zuriat masih belum puIih sepenuhnya.

Suami letak ub4t tidur dalam air

Namun, wanita itu meng4Iami satu episod gelap apabila suaminya bert!ndak meletakkan ub4t tidur dalam minumannya hanya kerana ingin melakukan hvbungan s3ksual bersamanya.

Saya minum lah air milo pan4s yang dia buatkan untuk saya.. dalam beberapa minit lepas tu, kepala saya pen!ng terus tak sedarkan diri.

Kepala saya pen!ng terus saya tak sedar kan diri, saya kejvt suami, rupanya dia bagi saya ub4t tidur.
Perkara tersebut telah menyebabkan wanita itu berasa sed1h dan bimb4ngkan keadaan kesih4tan dirinya dan bayi yang baru dilahirkan.

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen meluahkan rasa ber4ng dan tidak puas hati dengan tind4kan si suami yang mementingkan diri sendiri dan tidak memikirkan keadaan isteri yang masih lem4h dan tidak sepenuhnya sih4t kerana baru sahaja meIahirkan cahaya mata mereka.

Komen netizen :

This is marital r4pe. PERIOD.
Pentingkan diri, satu hal.
Isteri masih dalam fasa recovery – LEPAS MEIAHIRKAN ANAK MELALUI VAGlNA.

GiIa dah ni. GiIa.
Kalau tak tahan sangat, GiIa betul. Xkan sikit pon xde perasaan kesian kt isteri,dgn muka penat pon bern4fsu? Xkn ko sbg suami xpenat nk jga isteri tgh p4ntang?
Mmg la tgh mnyusukan ko nmpk ttek. Xkn tu pon bt ko ter4ngsang. Adoiii mcm² la mnusia — Enma Aii

N4fsu kuda, tak kesian kat bini ke – AshrafuI

Sumber : viraIdailytimes

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.