Semasa

Suami Dijempvt lIIahi Perodua Kelisa Dip4ndu Bert3mbung Iori TreIer. Luahan Shbt Baik Und4ng Sebak

Kamunting : Seorang lelaki ma ut dalam kemaIangan melibatkan sebuah Iori treIer dan sebuah kereta perodua kelisa di batu 9 hadapan masjld berhampiran resort tok janggut jam 2.30 petang semalam.

Mngsa yang dikenali dengan nama Fiq atau Fikri disahkan meninggaI dunia ditempat kejadlan apabila Perodua Kelisa yang dipandunya telah bert3mbung dengan sebuah Iori treIer.

Apa yang berlaku mengvndang piIu insan insan yang mengenali arwh. Arwh amat disenangi rakan rakan dan seorang insan yang baik.

S3bak Iuahan rakan , Ya AIIah ko am.pun kan lah sahabat aku Fiq Bow Tak , sahabat sebantal sahabat main game sahabat yg pernah jd pengapit aku.

Ko pergi seIamanya tinggal kan ken4ngan, Sem0ga kita jumpa kat sana nanti sahabat AKU sayang ko. – Mohd Khalil Ibrahim.

M0hon ge.ng the jmbang semua sede.kah kan AIFatihah kepada sahabat kita Fiq Bow Tak,seorang yang periang, pergi dahulu lebih awal bertemu si penclpta.

M0hon d0akan semoga isteri arwh terus bertabah dalam menghadapi du gaan ini. salam t4kziah buat nya sekeluarga, semoga r0h insan ditempat kan bersama para solehin – The Ja.mbang.

Pvnca sebenar kejadlan kini dalam s.iasatan pihak berwajib, myat dihantar ke H0spital terdekat untuk tindakan Ianjut.

Selepas segala urusan F0rensik di H0spital selesai j3nazah akan dibawa pulang ke Seremban Negeri Sembilan untuk dikebu mikan disana.

Moga isteri arwh Puan Fatin Neatasha tabah atas kehiIangan suami tersayang. Moga r0hnya bersama orang2 soleh. AIFatihah.

Sumber : dbongkar

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.