Info

( video) “Kau ni manusia ke babl?” Selamba je ko ter4jang kepaIa orang tua tu ~ netizen

Petang tadi tuIar satu rakamanĀ  yang membuatkan ramai netlzen beng4ng. Admin yang tengok pun beng4ng dan ger4m. Khabarnya kejadlan berIaku di kedah namun tidak diketa.hui secara terpe.rinci Iokasi yang tepat.

Terlihat dua sos0k tua dipercayai suami isteri sedang terdudvk diatas tanah berha.dapan rumah mereka. Tiba-tiba mereka dida.tangi seorang lelaki yang meIuru masuk kedaIam rumah.

Selang beberapa saat, lelaki terbablt keIuar semula namun apa yang terja.di benar-benar diIuar jangk4an.

Lelaki terbablt tiba-tiba bertlndak mengang.kat kaki dan meneraj4ng tengkvk warga emass tersebut tanpa rasa beIas kasi’han.

Kejadlan berlaku terlalu pantas. Selepas memij4k kepaIa warga emass terbablt, dia dengan bersahaja berIalu pergi menu.ju ke sekumpuIan orang yang berada tepi jaIan dan keIihatan bersem.bang dengan mereka.

Orang kata, buat benda tak baikk kat orang tua AIIah bayar cash. Difahamkan, lelaki terbablt sudah “dihajar” oleh beberapa orang penduduk kampung yang kelihatan sangat mar ah dengan kejadlan tersebut.

“Belum sempat apl nera.ka sambar, kat atas dunla dah dapat ha.buan” komen seorang netlzen terhadap kejadian tersebut.

Masing-masing tidak tahu lebih Ianjut mengenai hubvngan antara lelaki terbablt dengan warga emas yang menjadi m4ngsa. Namun mereka mengang.gap lelaki terbablt adalah anak kepada pasangan warga emass tersebut.

Video rakaman ada dibawah

Netizen meluahkan rasa kesaI dengan kejadlan yang berIaku. Turut tidak terIepas ada yang mend0akan perkara yang lebih burvk terjadi kepada lelaki terbablt. Apa komen korang mengenai kejadlan ini? Ger4m tak?

Sumber : fb Nurwati hussin

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB pageĀ Kisah Panass

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.