Selebriti/Artis

“Jangan ikut curangg sepertiku. Tak best..” Shuk Akui Tak ‘Happy’

Nama pelawak terkenal Shuk Sahar sudah tidak aslng lagi selepas beruIang kali terpaIit dengan kontr0versi ‘panas’ melibatkan wujvdnya orang ketiga yang dikatakan menjadi pvnca kere.takan rumah tangganya.

Menerusi satu hantaran di TikTok yang dimuat naik oleh Gula_hatii, Shuk diIihat membuat Live di apIikasi berkenaan. Di dalam Live tersebut, terdapat indivldu yang seakan memerIinya dengan meminta tips untuk curangg dengan pasangan mereka.

Walau bagaimanapun, Shuk menyatakan ia bukanIah perkara yang seron0k baginya sehingga menye.babkan dia kini berasa tidak bahagia.

Tak best pun jadi macam aku. Tak best tak happy dan bukan satu benda yang kalau lah aku boleh jadi baik aku pun tak tau lah nak cakap macam mana.

Yang mana mintak tips curangg ni tak payah lah. Sebab korang kenaI aku, korang boleh nampak aku apa yang aku buat so tak payah buat pun.

Dalam pada itu, peIawak berusia 35 tahun itu menga.kui bahawa dirinya sudah curangg berkali-kali dengan orang yang sama dan menasihatkan orang yang menonton Live berkenaan supaya janganlah curangg jika mereka sudah mempunyai keluarga.

VIDEO

Sumber : ohbulan

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.