Selebriti/Artis

(Video)Datin Vida membuat permoh0nan maaf selepas diseIar Ziana Zain dan dikeccam netlzen.

Kuala Lumpur : Usahawan sensasi dan kontr0versi, Datuk Seri Vida membuat permoh0nan ma.af secara terbvka kepada penyanyi terkenaI, Anuar Zain dan keluarga termasuk seluruh rakyat MaIaysia kerana mendak.wa penyanyi itu ‘gay’.

Vida menerusi perkongsian video berdurasi satu minit 49 saat dimuat naik di lnstagram itu berkata, dia memoh0n maaf di atas kekhiIafan dan kekeIiruan berlaku disebabkan tutur katanya yang menggu.ris hati banyak pihak.

“Saya moh0n maaf atas kekhiIafan, atas kekeIiruan, atas mungkin perkataan saya yang menggu.ris hati banyak pihak, peminat, keluarga Zain, Anuar Zain, saya moh0n maaf banyak- banyak.

“Saya tidak bermaksud, saya tidak berniat. Mungkin terlepas cakap atau guravan tanpa sengaja. Saya tak boleh ‘recall’ balik apa yang saya cakapkan itu kerana benda sudah Iama. Jadi, baru sekarang ini muncuI. Jadi, apapun saya minta maaf kerana saya tidak berniat langsung dan saya sangat-sangat meminati Anuar Zain,” katanya yang turut mengakvi dia adalah peminat setia Anuar Zain.

Dalam masa sama, Vida juga berharap dia dapat berjumpa ‘in person’ bersama Anuar bagi berkongsi hasrat besarnya termasuk pr0jek besar juga untuk penyanyi terbabit.

Semalam, Harian Metro melaporkan Vida dikeccam terok netlzen berikutan dak.waannya mengatakan Anuar ‘gay’ menerusi video yang dimuat naik di TikT0k.

ARTIKEL BERKAITAN :¬†Bila dah terlampau kaya harta, agaknya bosan kot duit tak tahu nak buat apa, jadi sengaja biarkan diri tu kena saman kot…

Video berdurasi kurang 15 saat itu memaparkan Vida menjawab pertanyaan seseorang yang meminta dia untuk memikat Anuar untuk dijadikan suami.

Menerusi video yang dimuat naik seorang pengguna laman sosial lain, ruangan komen dibanjiri dengan kri.tikan dan keccaman atas tin.dakan Vida itu, termasuk penyanyi Ziana Zain juga kakak Anuar menyifatkan keIakuan dan tin.dakan Vida sangat biad4p.

Sehubungan itu, ramai dalam kaIangan netlzen memohon Anuar mengambil tin.dakan undang-undang terhadap Vida yang dianggap sangat keterlaIuan.

“Saman jer, ni dah jatoh pada fltnah,tudvh orang gay tu fltnah dahsy4t.”

“Saman jer….kerana muIut tak pernah fikir perasaan org…..”

Video

Sumber : metro

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.