Semasa

10 seni0r ‘beIasah’ juni0r. PoIis Dedahkan Pvnca Kejadlan Itu Terjadi

Gambar sekadar hiasan

Melaka : Seorang pelajar lelaki tingkatan empat ce.dera selepas dipercayai dipukuI seniornya dalam kejadlan di sebuah asrama sekolah di daerah Melaka Tengah, di sini, pada Sabtu.

Ketua PoIis Daerah Melaka Tengah Asisten Komisioner Christopher Patit berkata, kejadlan didak.wa berlaku kira-kira jam 2 pagi ketika mngsa dipanggiI untuk berjumpa dengan pelajar tingkatan lima di sebuah bilik asrama.

Menurutnya, di dalam bilik itu dikatakan terdapat kira-kira 10 seni0r menge lilingi mngsa serta bertanyakan mengenai hal berkaitan rok0k eIektronik sebelum dia didak.wa dipukuI beramai-ramai selepas tidak berpu.as hati dengan jawapan diberikan.

“Hasil sia.satan awal dijalankan kemudian mendapati pun.ca kejadlan dipercayai dise.babkan rasa tidak puas hati kerana meminati pelajar perempuan yang sama.

“Laporan poIis dibuat kira-kira jam 5.15 petang semalam oleh abang mngsa berusia 27 tahun selepas mengeta.hui kejadlan menimpa adiknya itu,” katanya.

Katanya, kesemua 10 pelajar seni0r yang didak.wa memukuI mngsa sudah dirakamkan keterangan oleh polis.

“Bagaimanapun sehingga kini tiada tang.kapan dibuat selain sia.satan Ianjut masih diteruskan. Kess disia.sat mengikut Seksyen 147 Kanun Kesek.saan,” katanya.

Antara komen nakaI netlzen berikutan kejadlan ini :

“untung perempuan tu jadi rebvtan.. aku dulu bukan ckp nak jd rebvtan, kucing makcik kantin pun tak hingin pandang aku.. aku meow2 dia jeling je aku..tragis zaman belajar sekolah dulu..”

“Tak serik2 budak2 ni bergaduh sampai ce.dera hanya kerana seorang wanita… makan pakai pun mak bapak masih belikan, berga.duh pula bere.but perempuan…”

“Cntik sgt ke bdk pmpuan tu??”

“Lawa sangat ke awek tu? Kalu cantik macam dsv memang berbaIoi la nak bere.but”

Sumber : hm

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB pageĀ Kisah Panass

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.