Info

Puas suruh suami cari kerja tapi dia tak mahu. Segala benda saya yang tanggung termasuk personal loan

Sebak pula admin bila ada seorang akak ni luah perasaannya di media sosial mengenai suami yang pemalas dan culas dengan tanggungjawab sebagai suami dan ayah. Habis segala benda isteri yang kena tanggung. Jom kita baca luahan hati akak ni dan bantu dia bagi nasihat.

“Assalamualaikum..hidup saya dan suami svsah.. suami kerja sawah orang yg digaji masa menuai padi saja.. selebihnya saya tanggung semua perbelanjaan mulai barang dapur,bil air,eletrik,makan pakai anak dan suami..dah puas suruh suami cari kerja lain tapi suami taknak..”

“Saya tak bekerja..sy jual gorengan kat tepi jalan je dikampung suami.. pendapatan adalah 30ringgit perhari jadi sy simpan 10ringgit.. 20 lagi sy putar modal balik..”

“Kadang makan sayur je bila tak de duit beli ikan.. kadang suami gi mancing,bila dapat lebih saya bawa keliling kampung..”

“Suami ada ambik duit bank (mungkin maksud akak ni buat personal loan) masa kami nak buat rumah nie,semua tu sy yg bayar tiap bulan sbb suami taknak ambil tau..”

“Rasa nak sangat keluar dr kampung nie cari kerja tp kesian kat anak bru 2 tahun.. sy dropship jg barang orang tp tu lah untung tak seberapa..”

“Apa sy nak buat suami per0kok selalu minta duit beli rok0k kat sy..sy takde simpanan sebab semua keluar untuk bayar ini itu..”

Komen netizen :

Sumber : KRT

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB pageĀ Kisah Panass

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.