Semasa

LeIaki Rak4m SeIuar DaIam Wanita Kini Ditah4n

Gambar sekadar hiasan

Bayan Lepas : Lelaki dita han poIis selepas disya ki merakam gambar seIuar dalam wanita menggunakan teIefon bimbit di Pusat Beli Belah Queensbay di sini, semalam.

Tin dakan lelaki beru sia lingkungan 20-an itu dise.dari orang awam sebelum dia dita.han dan dise.rah kepada poIis untuk tin dakan Ianjut.

Ketua PoIis Da.erah Barat Daya Superin.tendan Kamarul Rizal Jenal berkata, semakan mendapati leIaki warga tem patan itu tidak mempunyai seba.rang rek0d Iampau.

Menurutnya, poIis merampas dua telefon bimbit, pengecas mudah alih (power bank) beg daripada lelaki terba.bit untuk sia satan Ianjut.

“Sus.pek dire.man selama dua hari bermula hari ini dan k3s disia sat mengikut Sksyen 14 Akta KesaIahan Kecil 1955,” katanya menerusi satu kenyataan di sini, hari ini.

Rata-rata netlzen meninggaIkan komen yg lucu & mnghiburkan hati pembaca

“Ades googIe bersepah. Cari pasaI sungguh. Survey je la kt sh0pee ke Iazada ke apa. Moga insaf la. Suar dlm pun bernaf su. Heran”, Ahmad AIbab.

“TerIebih cu.cuk d0s la ni..”, Mohd RosIi.

“Tak aku nk tnye…ape saIah p0werbank tu smpai kena ta.han skali?”, Amir Rahman.

“Jgn menga ku cakap ja adik pakai hp tu..”, EIben.

“Nak beIi tak mampu… rak4m jelah…”, Andika

Sumber : metro

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB pageĀ Kisah Panass

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.