Viral/Trending

‘Unb0xing by Pengntin’ Mndapat Kec4man & Kritlkan Hebatt Daripada Netlzen

PETALING JAYA – Trend ‘unb0xing pngantin’ atau ‘unb0xing by husband’ menjadi iku.tan pasangan pngantin baharu terutamanya di kaIangan wanita bertu.dung baru-baru ini.

Menerusi perk0ngsian pengguna di laman TikT0k mahupun di pIatform media sosiaI yang lain, trend yang semakin digiIai ramai itu mendapat keca.man dan kri tikan yang he.bat daripada orang ramai.

Video yang dimu.at naik itu memaparkan pngantin lelaki akan membantu membu.kakan tu.dung pngantin perempuan dengan menanggaIkan setiap akses0ri yang terdapat pada bahagian kepaIa pngantin terlebih dahulu.

Sementara itu, kedua-dua mereka masih memakai busana pngantin dan ia akan dira.kam mene.rusi cermin oleh pngantin perempuan.

Rata-rata orang ramai yang men0nton akan memberi pelbagai reak.si di ruangan komen.

“Tak ada rasa maIu ka rakam video seperti ini, au.rat isteri perlu dijaga oleh suami.”

“Pngantin muda zaman sekarang ini mudah sangat teri.kut dengan perkara yang ku.rang baik, kon0nnya ikut trend, tapi lebih ke arah memaIukan diri dan keluarga.”

“Astaga, suami pun, video mcm ni simpan kt ampa sudah lah. baru nikah ke.sian kt suami , berapa banyak mata meIihat . SubhanAIIah”

Dalam pada itu, seorang pengguna yang dikenali sebagai Cikgu Dell yang turut memuat naik video te.guran kepada pasangan terIibat.

“Ramai orang perempuan saya tengok ku.rang rasa malu muat naik video rakaman ‘unb0xing by husband’ di TikT0k.

“Semua benda nak dira.kam, kalau ada orang lain k0men dan ke.cam, awak akan ma.rah pula,” katanya.

Sumber : konline

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.