Hiburan

(video)Sengaja terkena renj4tan elektrik asalkan tak pecah rahsia isi dalam handfon.

Baru-baru ni viraI sebuah video ringkas di instagram dan tiktok berkaitan si suami cuba alih perhatian si isteri apabila telefon bimbit beliau berjaya diambil senyap-senyap oleh isterinya. Memang panjang akal si suami tu.

Sudah menjadi lumrah hidup sebagai sepasang suami isteri, pasti akan wujud perasaan ingin tahu segala-galanya berkaitan pasangan masing-masing.

Kalau boleh tidak mahu ada sebarang rahsia diantara pasangan. Barulah rumah tangga berkekalan dan harmoni. Ramai sedia maklum,di dalam perhubungan kebiasaannya kaum hawa lebih peka.

Masakan tidak, kaum hawa sangat pantang bila dapat tahu si suami ada simpan “spare tyre” atau istilah mudahnya ada perempuan lain. Ada sesetengah isteri tu kalau boleh handphone jangan sesekali letak password,facebook jangan add kawan-kawan perempuan, like status pun kalau dapat tahu habislah.

Zaman sekarang serba canggih, macam-macam benda boleh sorok di dalam telefon bimbit. Kalau dah siap ada password bagai, memang mudah nak buatkan si isteri syak wasangka. Perasaan ingin tahu apa isi kandungan di dalam telefon bimbit semakin membuak-buak.

Yang isteri selalu aim sudah pastilah di ruangan “chating” seperti faceb00k messenger dan whatsapp. Jadi kalau korang nak selamat,jangan set password kat dua aplikasi ni. Hehehe.

Nah admin belanja video sikit sebagai hiburan untuk korang.

Video :

Sumber : tiktok daenk rukka

Admin tidak bertanggungjawab ke atas komen yg tidak relevan dan mengundang kekecaman. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB pageĀ Kisah Panass

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.