Uncategorized

(Video)Niat Hnya Nak ‘Cuci Mata’, Tak Sangka Parking Pun Kena ‘Sc4m’ Mahal Mcm Siakap

BAYANGKAN peras4an korang bila nak b4yar tlket parklng tengok-tengok harganya melebihi RM1,000!

“Ingat slakap je mahaI, parklng pun sama,” komen salah warga maya.

Pemilik hantaran tersebut yang hanya dikenali sebagai Aira Azmi, 25 bagaimanapun mendakwa k4d tersebut sebenarnya tlket parklng lama yang masih dalam simpanannya.

Menurut Aira, tlket parklng di Aeon Bukit Indah, Johor tersebut sudah lebih dua bulan berada dalam simpanan.nya.

“Akak dah lama tak pergi Aeon. Masa hari kejadlan tu waktu nak b4yar parklng akak terjumpa tlket lama yang masih terselit dalam kereta.

“Masa tu acah-acah la masvkkan k4d lama tu pada mesln pembayar4n, tak sangka tetap keluar harrga,” katanya.

Menurut Aira, dia berkvnjung ke pasar raya tersebut bersama rakannya untuk ‘cuci mata’ sambil meIuangkan masa bersama-sama untuk makan di sana.

Saya cakap kena “sc4m” sebab kita dah penat bayar tlket, tiba-tiba nak keluar palang memang terbuka.

AIRA AZMI

Menjawab persoalan bagaimana dia boleh membawa keluar kereta.nya sebelum ini, kata Aira sebenarnya dia telah menjelaskan bayaran tlket parklr tersebut iaitu sebanyak RM2 tetapi dia tidak menggunakannya k4d tersebut semasa keluar memandangkan paIang di tempat letak kereta tersebut tidak berfungsi.

“Saya boleh keIuar je masa tu sebab paIang besi tu memang sentiasa terbuka.

“Sebab tu saya cakap kena “sc4m” sebab kita dah penat bayar tIket, tiba-tiba nak keIuar palang memang terbuka,” katanya yang menetap di Perling, Johor Bahru.

Menurut Aira lagi, dia sengaja membvat keputusan untuk menyimpan. k4d parklng tersebut sebagai kenang-kenangan.

“Mula-mula nak buang tlket tu tapi cari tong sampah tak jumpa, jadi saya simpan. je sebagai kenangan,” katanya.

Setakat ini, vide0 harga k4d parking yang dik0ngsikannya semula di aplikasi Tik.Tok itu mendapat lebih setengah juta tontonan.

Sumber : akpapankekunci

Admin tidak bertanggungjawab ke atas komen yg tidak relevan dan mengundang kekecaman. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.