Hiburan Info

Kononnye Sorok Kat Dalam Kereta Selamat lah…Sekali Cik T Yang Rembat. Banyak tu..Nangis wei

Benda yang paling buat kita sed!h atau kecew4 sudah semestinya kalau duit yang disimpan dalam tabung setiap bulan tiba-tiba les4p dalam sekelip mata atau r0sak akibat b4njir. Sebab ni lah pentingnya untuk simpan duit dalam bank. 

Itu lah yang terjadi kepada seorang lelaki dipercayai warga Thailand ini. Memetik laporan The Smart Local, difahamkan lelaki terbabit telah menyembunyikan sejumlah wang daripada pengetahuan isterinya dalam bonet hadapan kereta yang bersambung dengan bahagian dashboard.

 

Namun, yang paling sed!h, bila diperiksa balik duit tu, rupa-rupanya sebahagian daripada wang tersebut dah dig!git oleh tikus! Jumlah wang terbabit juga agak banyak, iaitu sebanyak ฿45,000 (kira-kira RM5,595.94). Fuh, kalau kat Malaysia ni dah lebih sebulan dah gaji tu! 

Sebelum ini, video penemuan duit yang rosak itu telah dikongsikan di TikTok oleh akaun yang dikenali sebagai dyfo6zku7dh6.

Namun, nasib lelaki ini dilihat agak baik sebab ada netizen yang mengatakan duit tersebut boleh ditukar di Bank of Thailand jika memenuhi terma dan syarat yang dikeluarkanHarapnya dia dapat balik la kan duit tu. Sumber : lobakmerah / The Smart Local / TikTokk dyfo6zku7dh6

Leave a Reply

Your email address will not be published.