Semasa

(Video)BersaIah edar dad4h,ibu tunggal 9anak meraung dijatvhkan hukum4n m∆ti

Setiap yang melakukan jen∆yah pasti akan ada hukum∆n yang menanti. Walaupun kadang kala ia dilihat seperti satu tind∆kan kej∆m, namun bila mengingatkan kembali jen∆yah yang dilakukan, sememangnya hukum∆n tersebut wajar.

Meraung Iuah mahkamah

Namun, hati siapa yang tidak ters€ntuh melihat seorang ibu tunggal yang menyara sembilan orang anak mer∆ung selepas dij∆tuhkan hukum∆n m∆ti oleh mahkamah apabila didapati meng€dar dad∆h jenis sy∆bu.

Video seorang wanita berusia 50an meraung sambil dibawa oleh pihak poli$ selepas mendengar hukum4n yang diterima yang dikongsikan akaun TikTok bernama @seehuadaily benar-benar m3runtuh hati.

Dalam video tersebut jelas kedengaran wanita tersebut yang juga seorang nelayan bertanya siapa yang akan menjaga anak-anaknya kelak andai dia dij4tuhkan hukum4n.

Sedihnya tengok makcik ni

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan pelbagai komen diruangan TikTok akhbar berbahasa Mandarin itu.

Ada yang menzahirkan rasa kasih4n melihat seorang wanita sudah berusia terpaksa melalui hukum4n dunia sedangkan masih ada sembilan orang anak yang perlu dit4nggung diluar sana.

Mungkin bukan orang jahat, cuma keadaan memaksa

Kesian sangat tengok

Terbayang mak sendiri

Boleh jadi wayang je ni

Walau bagaimanapun, ada juga yang mengatakan perkara seperti itu kerap terjadi diluar mahkamah dan ia seperti satu sandiwara untuk meraih perhati4n umum.

Memang biasa hadap perkara macam ni

 

Kita tak tahu hal yang sebenar

Apa-apa pun semoga video yang tular berkenaan menjadi ikhtibar kepada semua andai terniat mahu melakukan sesuatu perkara yang jenay4h yang pastinya mengund4ng pad4h.

Sumber : omm

Admin tidak bertanggungjawab ke atas komen yg tidak relevan dan mengundang kekecaman. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

Juga boleh LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Leave a Reply

Your email address will not be published.