Hiburan Info

Ah sudah..kenapa lagi ni?

Ister! kepada pelawak dan pengacara Shuk Sahar iaitu Rossa Sera telah tampil memberikan respon berhubung beberapa video viral yang didakwa iras seperti suaminya. Ujar Rossa, wanita yang menyeb4rkan video berkenaan seolah membuka aib sendiri.

Terbaru, wanita tersebut telah memuat naik satu posting ‘svmpah’ bahawa dia tidak akan memaafkan segala pengh!naan, pengkh!anatan, hvtang serta f!tnah yang dil3mparkan terhadapnya.

Makilah sepuas puasnya. Cakaplah. Aku cuma penat sangat. Aku buka semua ni hari ni sebab bila ada apa apa jadi mesti aku dipersalahkan. Dia cari dia call lepas tu aku juga dipersalahkan kata g4nggu rumah tangga orang. Aku dah lari jauh dah. Aku dah buat life aku. Tapi mesti aku juga salah. Aku tolak merayu tak nak dah semua ni aku tak sanggup tapi bila dia balik kant0i aku juga sal4h. Orang kata aku g!la tak move on itu ini. Aku belah aku gerak, kau datang balik siap kata nak kahw!n, siap call orang tua aku. Siap janji siap cakap kat ayah aku nak jumpa untuk kahw!n. Lepas tu si ister! Postlagi macam-macam sedangkan si suami f!tnah aku sebab nak selamatkan diri sendiri.

Menurut wanita tersebut, dia sudah banyak kali meminta maaf dan tidak mahu menghadap isu seperti ini. Ujar wanita tersebut lagi, dia mahukan kehidupan yang normal dan bahagia seperti individu lain. Wanita itu turut mendakwa dia dip4ksa dan divgut untuk menutup mulut. Di samping itu, wanita tersebut turut mendakwa telefonnya telah dirampas oleh pengacara tersebut dan segala ‘text’ mereka sudahpun dipadam.

Playing v!ctim kata aku p4ksa itu ini. Last ayat aku malam tadi was “tolonglah shuk, aku ada cita cita ada masa depan.” AIIah je tau macam mana and apa dia cakap on the phone mahupun berdepan. Marvah aku memang hancvr habis dah sebab mulut keluarga kau. H!na aku selama ni. Sudahlah. Ni bukan mer0yan. Tapi sebab pengkhianatan. Kau tau apa kau dah buat shuk. Kau tau apa kau dah cakap. Even isteri kau tak tau apa apa kejadian sebenar. Stoplah gunakan aku, burukkan aku untuk jaga nama kau. Kau ada anak 2 orang perempuan.

Di akhir posting, wanita tersebut meminta Shuk untuk berhenti membvrukkan namanya. Wanita berkenaan turut menyerahkan segala yang terjadi kepada AIIah.

Mungkin kau bole menipu netizen dengan burvkkan aku. Sebab kau artis. Tapi kau takkan dapat tutup kat mata tuhan. Mak!lah sepuas kamu, h!nalah.

Sumber : Instagram / ohbulan

Leave a Reply

Your email address will not be published.