Semasa

Tahniah Nazrief Nazri. Syukur Dpt Sambut KeIahiran Bayi SuIung

Nazrief bersyukur apabila isteri dan anak lelaki yang baru lahir sihat.

KETIKA neg4ra masih dilanda pand4mik, tidak semua suami berpelu4ng menemani isteri masing-masing di dalam bilik bersalin berikutan pros3dur operasi st4ndard (SOP) yang ketat bagi mengekang penularan C0vid-19.

Namun lain pula dengan pelakon Nazrief Nazri apabila dia dapat merasai pengalaman menyambut kelahiran cahaya mata sulung kira-kira pukul 1.12 pagi Isnin di sebuah pusat pervbatan di Putrajaya.

Menurut Nazrief atau nama sebenarnya Mohamad Nazrief Mohamad Nazri, 30, kehadiran bayi lelaki menjelang sambutan Hari R4ya Aidiladha adalah hadiah bermakna buat dia dan isteri, Aizatul Aqma Hamdan.

“AlhamduliIIah isteri saya selamat bersalin secara normal pada pukul 1.12 pagi, hari Arafah (Isnin). Dia berada dalam dewan bersalin pun tak lama, kurang empat jam.

Isteri Nazrief bersama anak lelaki mereka. Saya dapat teman isteri bersalin sebab dah dapat suntikan v4ksin serta jalani swab t3st dan keputusannya negatif. Saya tak gementar sangat tapi lebih kepada teruja.

Saya dah niat untuk beri semangat dekat isteri ketika proses kelahiran dan dia pun banyak buat research sebelum bersalin, jadi dia sudah tahu cara yang betul untuk push baby,” katanya ketika dihubungi mStar.

Selain itu Nazrief berkata amat sukar untuk menggambarkan perasaannya pada ketika in apabila dia sudah menjadi seorang bapa.

Sukar untuk menggambarkan perasaan saya saat melihat bayi kami dilahirkan… tapi memang rasa sangat luar biasa tak boleh nak ungkap. Macam tak percaya dah ada anak sendiri.

184838164_932085940882477_3681315788162410281_n

Usia perkahwinan Nazrief sudah memasuki tahun kedua. AIIah permudahkan semuanya. Saya dapat potong tali pusat dia dan tengok dia keluar daripada ibunya. Sudah tentu saya rasa syukur sangat baby sihat dan muka dia memang gabungan kami berdua.

“Buat masa kini nama panggilan dah ada… nama penuh belum ditetapkan lagi. Akavn Instagram juga akan ada dalam masa terdekat tapi itu saya serahkan semua dekat isteri sampai dia sihat nanti,” ujarnya.

Nazrief mendirikan rumah t4ngga dengan Aizatul, 27, pada 15 November 2019 di The Seavoy House, Titiwangsa, Kuala Lumpur.

Sumber : mstar

Dah baca jangan lupa like, komen dan share.

Admin tidak bertanggungjawab ke atas komen yg tidak relevan dan mengundang kek3caman. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

Juga boleh follow kami di FB Karipap Oksigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.